En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bir konstrüksiyonda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve özge ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en cesim avantajı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsında kilit ve şube mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak bapnın suhuletle açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil tutulmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ahşap bapnın nanay olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların üstı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Report this wiki page